despre fan

Tipurile de fan, explicate

Știm că sunt unele tipuri de fân pot crea confuzii: de la a doua tăiere a fânului Timothy până la fânul de lucernă și așa mai departe. La Verde La Fân, știm exact de ce fân are nevoie animalul tău mic pentru a rămâne fericit și sănătos.

Mai jos, veți găsi toate tipurile de fân pe care le oferim (în special Small Pet Select) Fânul este clasificat în funcție de întrebuințare, cantitatea de tulpină și frunze dar și de nivelurile de proteine, fibre și grăsimi. Înțelegerea fiecărui tip de fân este extrem de importantă și benefică pentru animalul dvs. de companie

fan prima taiere small pet

Fân provenit din prima tăiere a anului

Pentru animale care trebuie să slăbească, care au nevoie de multe fibre sau care au probleme dentare - gastrointestinale.

Fibre: Înalt
Proteine: Scăzut
Grăsimi: Scăzut
Calciu: 0,4%
Textură: Crocant cu tulpini și fire medii-lungi

fan timoftica din a doua taiere natural

Fân provenit din a doua tăiere a anului

Pentru animale de toate vârstele. Are un raport perfect de fân amestecat cu capete de semințe. Standardul de aur pentru toate rozătoarele.

Fibre: Normal
Proteine: Normal
Grăsimi: Normal
Calciu: 0,4%
Textură: Ușor crocant, fire medii-lungi

a treia taiere

Fân provenit din a treia tăiere a anului

Pentru animalele pretențioase, adulte, în curs de recuperare - care trebuie să se îngrașe sau pentru cele cu probleme dentare.

Fibre: Scăzut
Proteine: Normal
Grăsimi: Normal
Calciu: 0,4%
Textură: Ușor crocant, fire medii-lungi

fan de ovaz natural si gustos

Fân de ovăz - bogat în fibre și proteine

Pentru animale tinere, ajută la creșterea mușchilor și a oaselor, de asemenea este recomandat animalelor alergice la fânul Timothy.

Fibre: Înalt
Proteine: Normal
Grăsimi: Normal
Calciu: 0,4%
Textură: Ușor crocant, fire medii-groase

fan de livada natural provenit din culturi organice

Fân de livadă pentru rozătoare bogat în fibre

Pentru animale alergice la Timothy, cele care manifesta interes pentru mix-uri de fân si pentru cele care urmează o dietă slabă în calciu.

Fibre: Normal
Proteine: Normal
Grăsimi: Normal
Calciu: 0,33%
Textură: Ușor crocant, fire medii-groase

Aromatizarea fânului cu ierburi

În cazul în care animalul dvs. nu consumă fân suficient sau pur și simplu îl refuză, există o serie de trucuri pe care le puteți încerca, cum ar fi amestecarea ierburilor aromatice uscate, a florilor în fân sau alegerea de sortimente de fân cu flori, legume sau fructe gustoase. (le recomandam pe cele de la Bunny Nature pentru inițiere) Țineți minte că un iepure sau un erbivor care nu consumă destul fân va avea inevitabil probleme dentare în timp. Cosultați un medic veterinar specializat în animale exotice periodic.

ghid hranire cu ierburi si fan pentru iepuri